Vicky (26):

Dankzij Personal Body Plan heb ik meer grip op mijn voeding, zit ik lekkerder in me vel, geen last meer van mijn prikkelbare darm syndroom en heeft het al een groot gedeelte geholpen in mijn herstel van mijn burn-out

Vicky wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Vicky

Sinds 2016 was de knop om kilo’s kwijt te raken al omgegaan. Ik woog toen 68 kilo en was het zat. De spiegel was toen echt niet mijn vriend. In die periode ben ik op eigen houtje al vijf kilo kwijt weten te raken met twee keer fitnessen en twee keer tennissen in de week. Mijn doel was om onder de 60 kilo te komen.

Door een heftig 2020 kwam ik in november thuis te zitten met een burn-out (fysiek en mentaal uitgeput) en vrat alles aan elkaar. Op 1 januari van dit jaar was ik het helemaal zat. Er moest verandering komen! Ik zette de stap om met Personal Body Plan te starten en maakte een belofte aan mezelf “Dit wordt het jaar om veel van mij voorgenomen doelen te gaan halen. Geen excuses meer!”.

Toen ik startte met Personal Body Plan moet ik heel erg wennen aan het zo bewust bezig zijn met mijn voeding. Zelf ben ik altijd al wel een keukenprinses geweest en had ik het idee dat ik geen verkeerde keuze maakte, maar door Personal Body Plan kreeg ik hier een totaal andere kijk op. Nu maak ik betere en bewustere keuzes. Ook plan ik mijn voeding per dag. Zo heb ik zelf minder de neiging om boodschappen te halen die eigenlijk niet nodig zijn of in de middag toch die heerlijke zak chips open te trekken.

Het drie keer trainen in de week was voor mijn niets nieuws, maar om nu ook vooraf gemaakte schema’s te hebben die gebaseerd zijn op jouw sportplek en materialen is heel erg fijn!

Zo gezegd, zo gedaan zeggen ze altijd! Nu zes maanden verder en al super blij met wat ik heb bereikt op zowel fysiek als mentaal vlak. 5,5 kilo kwijt, weer lekker in het trainingsritme, bewuster met voeding bezig, meer zelfvertrouwen en natuurlijk blij met mijn lichaam!

Dankzij mijn lieve Personal Body Coach Renske heb ik al merendeel van mijn doelen van dit jaar gehaald. Ze is een heerlijke stok achter deur en heel meelevend. Ze hielp me door de diepere dalen heen en wist me altijd weer positieve energie te geven. Maar we zijn nog niet klaar! Ik zit er nu zo lekker in dat ik begonnen ben met het Muscle Shaping Plan. We gaan gewoon lekker door!

 

— Vicky

Het plan van Vicky

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Vicky

Renske Prinsen (32)

4.57 / 5

163 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.