Erika:

Dankzij Personal Body Plan heb ik geen rugklachten meer

Erika wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Erika

Heerlijk cliché – maar ik had me veel eerder moeten inschrijven voor Personal Body Plan! Dankzij Personal Body Plan en mijn super coach Guus heb ik meer energie dan ooit te voren en mijn rugklachten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.

Voordat ik aan Personal Body Plan begon liep ik bijna wekelijks bij de fysiotherapeut vanwege diverse rugklachten en ik begon afgelopen 4 april dan ook behoorlijk huiverig aan de eerste training. Gelukkig mag mijn coach zichzelf fysiotherapeut noemen en wanneer ik twijfelde of ik een oefening wel juist uitvoerde, stuurde ik coach Guus een filmpje op en kreeg ik goede tips om de oefening beter uit te voeren. Al na een paar weken kreeg ik complimenten van mijn fysiotherapeut over mijn verbeterde houding en inmiddels heb ik mijn laatste behandeling daar gehad!

Mijn voornaamste doel om te starten met Personal Body Plan was om meer energie te krijgen en lekkerder in mijn vel te zitten en dat is zeker gelukt. Ik heb even moeten wennen aan de hoeveelheid eiwitten en het feit dat ik niet meer elk chocolaatje in mijn mond kan stoppen, maar ook voor mij geldt dat de 80/20 regel prima werkt. Ik geniet intens van een reep chocolade en een goed glas wijn en dat kan ook gewoon.

Zolang ik lekker blijf bewegen (wat dankzij mijn PBP sportmaatje echt een feest is geworden!) kan ik met recht zeggen dat ik dankzij Personal Body Plan een levensstijl heb gecreëerd die helemaal bij mij past, waardoor het geen kwestie meer is van ‘volhouden’, maar gewoon lekker leven

— Erika

Het plan van Erika

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.