Pleun:

Dankzij Personal Body Plan durf ik juist weer meer te eten!

Pleun wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Pleun

Vanaf begin 2015 ben ik bezig met een fittere lifestyle. Ik kwam in aanraking met krachttraining en hoewel ik echt niet van sporten hield, werd ik meteen enthousiast. Mijn gevreesde lovehandles verdwenen al redelijk snel dankzij het maken van bewustere keuzes. Ik zag resultaat, maar mijn spiermassa nam maar moeilijk toe. Het grote probleem was mijn eigen gedrag. Als perfectionist deelde ik voeding in hokjes van ‘goed’ en ‘slecht’ en beperkte ik mezelf heel erg in de keuzes die ik maakte. Daarmee maakte ik het mezelf wel heel lastig om spiermassa op te bouwen!

Na een tijdje Personal Body Plan gevolgd te hebben besloot ik dit aan mijzelf cadeau te geven. Personal Body Plan heeft me doen inzien dat streven naar perfectie falen is. Samen met mijn geweldige Personal Body Coach Daphne ben ik stapsgewijs aan de slag gegaan met mijn gedrag, voeding, training en herstel. Inmiddels heb ik al zo veel bereikt, fysiek – maar zeker ook mentaal.

Voor het eerst ben ik nu zelfverzekerd over mijn lijf en ga ik een stuk meer ontspannen met mijn voeding om. Ik durf juist weer meer te eten en deel hokjes niet meer in hokjes in. Het is echt een lifestyle geworden die werkt voor mij! De eerste 24 weken zitten er nu bijna op, maar ga hierna zeker verder met een tweede periode Personal Body Plan.

Kom maar op met die spierballen!

— Pleun

Het plan van Pleun

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.