Leontien:

Dankzij PBP heb ik pas echt geleerd wat een gezond eetpatroon inhoudt en belangrijker: wat een gezond eetpatroon doet met je lichaam.

Leontien wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Leontien

Ik heb altijd gedacht dat ik best gezond at en af en toe hardlopen en veel fietsen is best sportief ook, toch? Nu ga ik naast het hardlopen en fietsen ook nog 4 x per week naar de sportschool.

Dankzij PBP heb ik pas echt geleerd wat een gezond eetpatroon inhoudt en belangrijker: wat een gezond eetpatroon doet met je lichaam. Ook de gedragslessen hebben mij veel geleerd. Nooit meer denken in goed en fout eten, nooit meer een schuldgevoel na een appeltaart met slagroom of een patatje. Wel plan ik nu beter wat ik wanneer eet en natuurlijk zeg ik ook vaak “nee”.

Lekker uit eten? Dan of een wijntje of een toetje, nooit beide. En heel af en toe, echt bij hoge uitzondering, dan neem ik gewoon allebei.

Want ook dat kan, alleen dan wel de volgende dag weer back on track! Ik voel me daar nu niet meer schuldig over, sterker nog: ik geniet er dubbel en dwars van. Aangezien mijn 1e periode PBP voor mij in het teken van vetverbranding stond, heb ik me wel heel strikt aan de macro’s gehouden. Nu ben ik bijna een halfjaar verder en ik ben al behoorlijk veel vet kwijt: – 10 kilo.

Mijn 2e periode gaat in september van start en dan wil ik me graag nog heel even richten op vetverbranding om vervolgens te gaan werken aan spieropbouw. Ik wil graag letterlijk en figuurlijk lekker in vel mijn zitten. En dat is al heel goed gelukt, ik voel me beter dan ooit!

Dank Personal Body Plan voor alle inzichten, lessen en trainingsschema’s en dank je wel Charlotte, mijn coach, je bent een topper!

— Leontien

Het plan van Leontien

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Leontien

Charlotte de Ruiter (30)

4.54 / 5

1781 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.