Paulien:

Dankzij jullie werk ik aan de beste versie van mezelf: het weer worden van mezelf!

Paulien wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Paulien

Nadat ik in februari voor de zoveelste keer huilend voor de spiegel stond na weer een onterechte uitbarsting om niets wist ik het zeker: de knop moest om! 2016 was een rollercoaster geweest met als klap op vuurpijl binnen 2 maanden de bevalling van mijn tweede dochter, de verhuizing naar een nieuwbouw woning en een grote banenswitch van mijn man waardoor hij doordeweeks in het buitenland is. Ik had het gevoel dat mijn kraamtijd volledig opgeslokt was door bouwmannen, puin, stof en dat ik me vooral bezig had gehouden met mensen die hun afspreken niet na kwamen. Fysiek en mentaal zat ik volledig aan de grond en ik bewoog mezelf in een negatieve vicieuze cirkel van slecht slapen, weinig energie, stress, een continue gevoel overprikkeld te zijn, werd niet blij van mijn eigen spiegelbeeld en baalde van het feit dat er nergens tijd leek te zijn voor mezelf.

Ik wilde uit die cirkel, ik wilde meer tijd en energie, ik wilde weer blij zijn als ik in de spiegel keek: voor mezelf maar ook voor m’n gezin. Ik had zoveel moois maar kon er helemaal niet van genieten. Personal Body Plan kende ik al, maar durfde ik die stap te nemen? Was het niet te hoog gegrepen? Kon ik het wel waar maken?  Maar wat ben ik blij dat ik mezelf er toe gezet heb om op die knop te drukken!

Personal Body Plan past perfect bij mij. Omdat er niet alleen ingezet wordt op het fysiek maar er juist ook aandacht is voor een stuk gedrag, dat mentale stuk dat zo belangrijk is: aandacht en tijd voor mezelf creëren!

Na slechts een paar weken voel ik me zoveel energieker, heb ik meer ruimte in mijn hoofd waardoor ik geduldiger en minder gestrest ben: ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel! En ja het is plannen en dat is niet altijd makkelijk (een balans en ritme vinden met kinderen blijft vragen om flexibiliteit), en kost tijd maar de slogan is ‘doe wat voor werkt voor jou’, dus geduld hebben en niet forceren, wat gaat dat gaat, wat niet gaat komt de volgende keer. En hoe fijn is het om bezig te zijn met en voor jezelf en uiteindelijk ook voor de mensen om je heen een veel leuker mens te zijn!

Grote dank  aan mijn lieve coach Marleen van der Horst en de mensen in de HUB voor al jullie geduld en hulp! Dank aan mijn lieve man en familie die ervoor zorgen dat ik tijd in mezelf kan investeren.

— Paulien

Het plan van Paulien

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Paulien

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.