Danique:

Nu ik de controle heb, geeft het mij rust.

Danique wilde op gewicht blijven en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Danique

Voor ik met Personal Body Plan aan de gang ging, sportte ik al veel en dacht ik dat ik altijd al goed at. Veel eiwitten, eiwitshakes en eieren. Dat was geen levensstijl die ik vol kon houden, daar wilde ik graag verandering in brengen.

Samen met mijn top Personal Body Coach Marinke ben ik aan de slag gegaan. Het was voor mij eigenlijk leren om weer andere dingen te eten. In mijn ogen was brood bijvoorbeeld een “no go”. Nu ik dit onder controle heb, merk ik dat mij dit heel veel rust geeft.

Het invullen van mijn macro’s zie ik als een uitdaging, net als het vele eten! Voor mij was dit een hele goede stap geweest om een vaste gewoonte te doorbreken! Ik ben blij met de veranderingen die ik merk, niet alleen fysiek, maar voornamelijk mentaal!

— Danique

Het plan van Danique

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Danique

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2883 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.