Danique:

Na 3 maanden waren de kilo’s er al af en voelde ik me stukken zekerder over mezelf!

Danique wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Danique

Ik ben altijd erg sportief geweest, maar als Bourgondiër was ik niet bewust bezig met mijn voeding. Na de bevalling van mijn dochter door middel van een keizersnede mocht ik 3 maanden niet sporten en bleven er nog 8 zwangerschapskilo’s “plakken”.

Om het sporten weer langzaam en zonder iets te forceren op te bouwen ben ik gestart met Personal Mommy Plan. De zomer kwam eraan en ik wilde weer in shape komen. Daarnaast wilde ik me, naast moeder, ook weer vrouw en partner voelen.

In verband met slaapgebrek en een drukke baan was het fijn dat ik niet hoefde na te denken over welke trainingen ik moest doen. Als je de app volgt bereik je resultaat. Zo simpel is het. Ik heb maar 2x per week kunnen trainen. Het meeste resultaat heb ik dan ook behaald door veranderingen en inzicht in mijn voedingspatroon.

Mijn Personal Body Coach heeft me hierin goed begeleid en gaf veel praktische tips! Het feit dat je elke week contact hebt was voor mij een enorme motivatie om scherp te blijven. Na 3 maanden waren de kilo’s er al af en voelde ik me stukken zekerder over mezelf!

Ik ben nu fitter dan voor mijn zwangerschap. Ik heb geleerd dat ik gezond kan eten en toch als Bourgondiër kan blijven genieten! Het sporten is ook een moment van ontspanning voor mijzelf geworden. Ik kan het iedereen aanraden. Het is een cadeau aan jezelf en ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb!

— Danique

Het plan van Danique

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.