Daniëlle:

Ik voel me nu weer strakker en zelfverzekerd!

Daniëlle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Daniëlle

Ik heb al eens eerder Personal Body Plan gedaan, waarmee ik al heel mooi resultaat heb behaald. Qua voeding en sport wist ik al veel, maar nu de laatste paar kilo eraf moest wilde ik toch een stok achter de deur.

Ik was even de draad kwijt met voeding en sportschema. Terwijl die 2 samen juist zo belangrijk zijn om mijn resultaat te behalen. Nu ook weer met vallen en opstaan. Maar met behulp van mijn Personal Body Coach Marinke en door consistent te zijn, bereik ik toch mijn doel. Ook al zit er een minder goede dag bij, waarbij je denkt dat je alles toch hebt verpest. Uiteindelijk op langere termijn zie je dat je toch vooruitgang boekt.

Toch weer geleerd dat plannen het beste is, zodat ik niet voor verleidingen kom te staan. Waardoor ik nu met mijn eigen klaargemaakte bakken de deur uit ga (zo gedaan hoor… Als je de juiste producten in huis hebt).

Ik voel me nu weer strakker en zelfverzekerd! Dus stel het niet uit, maar begin nu! Je zult vast eens een terugval krijgen net als ik, maar daar heb ik van geleerd. De keer daarop zul je weer betere keuzes kunnen maken.

— Daniëlle

Het plan van Daniëlle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Daniëlle

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2884 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.