Danielle (30):

Ik ben inmiddels 19 kilo afgevallen!

Danielle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Danielle

Gezelligheid, etentjes met vrienden, feestje hier, feestje daar en voordat je het weet gaat je kleding strakker zitten. Waar ik als kind alles kon eten wat ik wilde en geen grammetje vet aankwam, veranderde dit de afgelopen jaren.

Eind 2019 was ik daar klaar mee en wilde ik me graag weer wat fitter voelen. Zelf had ik dit al vele malen geprobeerd, maar iedere keer kwam ik daarna gewoon weer aan.

Ik had een aantal collega’s gehoord over Personal Body Plan en natuurlijk zag ook ik de geweldige resultaten op social media voorbijkomen. Hierdoor ik besloot om het zelf ook te proberen.

In het begin was het even wennen om alles wat ik at bij te houden in de app. Het sporten was ook even wennen. Toen begon de coronacrisis en moest ik thuis trainen. Ik deed twee trainingen thuis en één workout buiten naast de Personal Body Plan trainingen.

Uiteindelijk had ik mijn doel van 12 kg afvallen al na 6 maanden behaald! Samen met mijn Personal Body Coach Natasja den Toom, die ervoor zorgde dat ik steeds enthousiaster werd, besloot ik om nog wat verder te gaan.

Natasja is super enthousiast en dit werkt aanstekelijk. Ze geeft me goede tips wanneer ik ergens tegenaan loop. Ik ben daarom erg blij met haar. Mede dankzij Personal Body Plan en mijn coach Natasja ben ik inmiddels 19 kg afgevallen.

Inmiddels ben ik op het punt gekomen dat ik niet verder hoef af te vallen en verder ga werken aan mijn spieropbouw. Ik ga zeker nog een tijdje door met Personal Body Plan, want dit werkt supergoed voor mij en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik aan het diëten was.

— Danielle

Het plan van Danielle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Danielle

Natasja den Toom (38)

4.77 / 5

1076 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.