Danielle (30):

Na 24 weken ben ik nog nooit zo gelukkig geweest!

Danielle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Danielle

In het begin van 2015 ging mijn relatie van tien jaar uit. Op dat moment woog ik bijna negentig kilo! De eerste kilo’s vlogen er door liefdesverdriet af, maar toen ik een eigen huisje gevonden had, vond ik het lastig om veel alleen te zijn en dus sloot ik een sportschool abonnement af.

Al snel was ik daar bijna iedere avond. Ik deed maar iets, het was vooral tijdverdrijf. Toen ging ik ook nog drie keer in de week hardlopen. Daarnaast kreeg ik ook nog een verstoorde relatie. Inmiddels was ik wel de nodige kilo’s kwijt, maar ik was ongelukkig en genoot niet meer. Ik ging dwangmatig bewegen en eten deed ik liever zo min mogelijk.

Afgelopen april besloot ik om echt eens voor mezelf te kiezen. Want mijn mindset was negatief en ik vond mezelf niet goed genoeg. Ik had hulp en begeleiding nodig en wilde echt eens de focus op voeding, sport en gedrag.

Ik volgde de Personal Body Plan Instagram al een tijdje en was ontzettend onder de indruk van alle resultaten. Ik dacht dat zal bij mij allemaal wel meevallen en niet lukken. Maar wat zat ik ernaast. Na 24 weken ben ik nog nooit zo gelukkig geweest! Ik zit qua voeding en mindset goed in mijn vel en kan nu zo ontzettend genieten van sporten en mijn hersteltijd.

Door Personal Body Plan heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van sport, voeding en mindset. Elke gedragsles is weer een leermoment! Ik heb nog nooit zoveel gegeten, maar ik val nog steeds af. Mijn lijf is nog steeds zich aan het vormen en dat vind ik een mooi proces. Afvallen is nu voor mij niet meer het hoofddoel.

— Danielle

Het plan van Danielle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.