Danielle (28):

Ik ben weer helemaal happy!

Danielle wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Danielle

Het eerste half jaar van mijn Personal Body Plan ging hartstikke goed. Ik behaalde binnen 8 weken al veel resultaat. Ik werd steeds wat strakker. Mijn Personal Body Coach Alwin hielp mij ontzettend goed. Ik had samen met hem overlegd en ben toen door gegaan naar het Muscle Building Plan.

Momenteel is dat mijn plan dan ook. Dit plan volg ik met mijn huidige Personal Body Coach Cynthia. Maar het vele eten was ik al jaren niet gewend en het was moeilijk om ineens te moeten bunkeren.

Ik heb dit een aantal (4-6) weken gedaan en merkte dat ik te veel in vetmassa aankwam. Daardoor stelden Cynthia en ik mijn plan bij. Het energiebudget ging weer omlaag.

Door de calorierestrictie en de wekelijkse meting zit ik weer bijna op het niveau. Dit is een megastok achter de deur! Ik weet wat ik ongeveer kan eten, ik weet dat ik een serieuze coach heb die mij wekelijks goed begeleid en ik weet dat dit is wat voor mij werkt.

Muscle building heb ik nu uitgeprobeerd en ik heb ervaren dat dat niet zo goed bij mij als persoon past. Dat is prima, het leven is trial-en error. Ik ben weer helemaal happy. Nu ga ik 1 training laten vallen en vervang ik deze voor Zumba en rock ‘n roll dansles, want geluk ligt soms ook buiten krachttraining. Fit zijn, en fit voelen hebben bij mij veel waarde. Dat is dus mijn einddoel!

Zowel Alwin als Cynthia hebben veel voor mij betekent. Alwin pakte alles vrij relaxt op waardoor ik mij niet gepusht heb gevoeld en dit werkte goed. Cynthia is een coach die wel wat meer pusht, maar ook dat is erg prettig. Doordat we snel merkten dat Muscle Building niet werkte, konden we het plan vrij snel aanpassen en bleef de “schade” beperkt. Zij coacht mij goed en is super actief in haar coaching. Beiden zijn mega toppers!

 

— Danielle

Het plan van Danielle

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Danielle

Cynthia van Steen (43)

4.52 / 5

502 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.