Daniel (29):

Personal Body Plan helpt mij bewust te worden van voeding en training

Daniel wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Daniel

Zes maanden geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen met een healthy lifestyle door Personal Body Plan te gaan volgen.

Dit was ook hard nodig! Niet voor anderen, maar voor mezelf. De afgelopen jaren heb ik vaker een poging gedaan om weer fit te worden, maar keer op keer viel ik terug in oude (negatieve) gewoontes.

Personal Body Plan helpt mij bewust te worden van voeding en training. Ik geniet nog altijd van een biertje of een Gin-Tonic, of chocola of chips, maar ik weet dit nu op de juiste manier in te passen in mijn dagelijkse routine. Daarnaast voel ik mij nu fitter, ik heb geen knieklachten meer en voel me een stuk prettiger!

Mijn Personal Body Coach Maikel Hille (@maikelhille) draagt bij aan het bewust worden en helpt me mijn doelen te behalen door mij ook een andere kijk te laten zien.

— Daniel

Het plan van Daniel

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Daniel

Maikel Hille (38)

4.61 / 5

680 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.