Anita (27):

Daar sta ik dan 22 weken later met –9 kg and still going strong! 

Anita wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anita

Nadat ik in het afgelopen jaar mijn motivatie om te sporten was verloren, ik over de wereld heen reisde en vooral veel van al het lekkere eten genoot kwam ik niet alleen met een grotere backpack terug, maar ook +9kg aan mijn lijf.  

 Ik voelde me zwaar, had weinig energie en werd opnieuw steeds ongelukkiger met mijn lichaam. Een aantal jaren terug ben ik met veel discipline, controle en perfectionisme veel afgevallen. Dat werkte toen der tijd heel goed voor mij, maar dit keer voelt het anders.  

 Toen ik startte met Personal Body Plan wilde ik op diezelfde manier verder gaan, dit keer had ik alle kennis al in huis over voeding, macro’s, leefstijl en beweging. Ondanks deze kennis lukte het mij niet om de smaak te pakken te krijgen. Ik schommelde veel, voelde schaamte als ik weer eens vreetbuien had gehad en mijn coach “onder ogen” moest komen. 

 Ik ben mijn coach Anne Lotte de Weerdt dan ook zo ontzettend dankbaar voor haar constante neutrale aanwezigheid en acceptatie van mijn unieke proces, week na week telkens weer. Dit soms vanuit mij hele dunne lijntje maakte voor mij dat ik niet op gaf en steeds weer in contact bleef. Soms enkel om niet stom over te komen en mijn coach to ghosten hoe graag ik dat op momenten wel had willen doen.  

 De grootste les die ik er voor mezelf uit haal is het loslaten van deze controle, jaja dit kostte de perfectionist in mij behoorlijk wat moeite, ehhh ontspanning, maar dit is precies het moment waarop alles voor mij veranderde!!  

 Mijn coach steunde mij door mij de vrijheid te geven en te stoppen met het tracken van mijn eten. Ik had immers genoeg kennis en door de stress bleef ik letterlijk vasthouden aan de kilo’s. Vanaf dit moment vlogen dan ook de kilo’s er hilarisch genoeg moeiteloos vanaf. 

 En tadaaa…daar sta ik dan 22 weken later met -9kg and still going strong! 

Mijn coach heeft mij ontzettend gesteund door elke week weer contact met mij te zoeken, met name op de momenten dat ik me wou verstoppen en op wou geven. Anne Lotte gaf me regelmatig nieuwe ideeën, leuke recepten en motiverende woorden. En het aller, aller fijnste was voor mij de vrijheid die zij me gaf om mijn eigen weg te vinden in het loslaten van de controle.  

 Ik wilde leren om te voelen wat, wanneer en hoeveel mijn lichaam nodig had zodat ik niet opnieuw een terugval zou beleven. Haar vertrouwen in mijn kunnen heeft mij doen groeien en in mijn kracht gezet. Ik voel dagelijks door te vertragen met het eten haarfijn mijn lichaam aan, ik track mijn eten nooit meer en ik voel me fantastisch!! Duizend maal dank en lof voor Anne Lotte!! 

Lieve Anne Lotte, lieve ik, wauw wat ben ik trots op ons!! Heel veel liefs, Anita Maria 

 

 

— Anita

Het plan van Anita

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anita

Anne Lotte de Weerdt (31)

4.7 / 5

1520 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.