Nathalja:

Consistentie is de sleutel

Nathalja wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nathalja

Voordat ik aan Personal Body Plan begon was ik altijd al wel bezig met sporten en voeding. Ik ben een halfjaar op reis geweest en kwam 10 kilo zwaarder terug en was het helemaal kwijt. Ik had ineens putjes en raakte niet meer gemotiveerd van sporten doordat het allemaal te langzaam ging. Ik was voor mijn gevoel echt chubby aan het worden en zat niet meer lekker in mijn vel. ⠀

Door vriendinnen ben ik ook Personal Body Plan gaan volgen dit heeft mij weer handvaten gegeven. Ik ben gaan inzien dat een druk leven, normaal eten, sporten en vooral blijven genieten prima samengaan. Ik hou van feestjes, gezelligheid en lekker eten en ben erachter gekomen dat te streng zijn voor mijzelf averechts werkt.⠀

Door mijn Personal Body Coach Sonja heb ik geleerd dat ‘vreetavondjes’ (waar ik met name in de weekenden veel last van heb/had) prima passen in mijn leven maar het de volgende dag weer oppakken het belangrijkste is! Niet te lang balen van jezelf maar de volgende dag weer knallen en er weer voor gaan.

Mega afgezaagd maar ‘consistentie’ is toch echt de sleutel. Ik heb erg veel geleerd van Personal Body Plan en van mijn Personal Body Coach over voeding en trainingen. Ondanks dat ik er af en toe helemaal klaar mee was heb ik geen seconde spijt gehad en ben ik al zeer tevreden over het resultaat!

— Nathalja

Het plan van Nathalja

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.