Coby (25):

De ups worden steeds langer en de downs steeds korter

Coby wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Coby

Na een paar jaar zelf aanmodderen en een enorme terugval besloot ik in 2016 voor het eerst te starten met Personal Body Plan. In het halfjaar leerde ik veel en behaalde ik goede resultaten. Na dit halfjaar ben ik gestopt en op eigen houtje door gegaan. Dit bleek niet te werken. Ik was na twee jaar weer terug bij af.

Na de zomervakantie van 2018 vond ik dat er iets moest veranderen. Ik besloot om mij weer in te schrijven voor Personal Body Plan en sloot direct een abonnement af voor een jaar. Ik wilde voorkomen dat ik het na een halfjaar weer zou laten vallen.

Nu, een jaar later kan ik eindelijk zeggen dat het voor mij een levensstijl is geworden. Ik heb nog steeds mijn ups en downs en dat zal waarschijnlijk ook altijd zo blijven. Alleen worden de ups steeds langer en de downs steeds korter. Het sporten ben ik steeds leuker gaan vinden, en ik zie het echt als een momentje voor mezelf.

Dit alles had ik nooit alleen gekund en ik ben mijn Personal Body Coach Kirsten enorm dankbaar voor haar mentale support. Inmiddels ben ik aan mijn derde halfjaar begonnen. Tot november ga ik met het Fat Burning door. Hierna ga ik langzaam over naar het Muscle Shaping plan.

Kirsten steunt mij door antwoord te geven op mijn vragen, mij mentaal te steunen en altijd positief te blijven, ook als ik dat zelf even niet ben.

— Coby

Het plan van Coby

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Coby

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4843 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.