Claudia (49):

Al snel had ik resultaat en viel gemiddeld 1 kilo in de week af

Claudia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Claudia

Ik heb altijd op mijn voeding gelet alleen kwam ik aan toen ik stopte met roken. Ik was in totaal ruim 10 kilo aangekomen en kreeg allerlei klachten. Ik besloot dat ik hier iets aan wilde doen alleen lukte het me niet zelfstandig.

Een vriendin van mij vertelde over PBP en ik heb me toen aangemeld. Eigenlijk met de verwachting dat ik het toch niet vol zou houden en dat ik waarschijnlijk een jaar lang zou betalen voor iets dat ik niet zou gebruiken maar nee…

PBP heeft mij de tools en motivatie gegeven om met mezelf aan de bak te gaan. In het begin moest ik wel even wennen en wist ik niet goed wat ik van mijn Personal Body Coach Inez kon verwachten.

We hebben daar uitgebreid contact over gehad en zij heeft mij alles heel goed uitgelegd. Ik heb mijn verwachtingen en doelen uitgesproken en zo kon Inez mij heel goed coachen.

Het tellen van de calorieën vond ik in het begin een gedoe maar het went heel snel. Ik vind het een hele fijne manier van bijhouden wat ik eet.

Al snel had ik resultaat en viel gemiddeld 1 kilo in de week af, ook in centimeter zag ik snel resultaat, wat heel erg motiveert. Toen ik begon woog ik 70,5 en nu weeg ik 59,6.

Ik vind PBP een heel fijn programma omdat het helemaal op mijn behoefte is afgesteld. Door het bijhouden van mijn calorieën weervind wat ik op een dag eet en wat ik nog mag eten.

Kortom: ik ben heel blij met PBP al mijn ‘kwaaltjes’ zijn verdwenen, ik voel me fit, slaap weer goed en zit veel beter in mijn vel. Ik raad PBP zeker aan, als ik het vol kan houden kan iedereen dat.

— Claudia

Het plan van Claudia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Claudia

Inez Vork (58)

4.46 / 5

359 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.