Claudia⁠ (33):

Al snel zag ik resultaten en tot mijn verbazing mocht ik veel eten

Claudia⁠ wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Claudia⁠

Begin 2018 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik ging toen steeds ongezonder eten. Ik had simpelweg niet de energie om ook maar iets aan eten te doen en ongezond eten was gewoon makkelijker. Daarnaast was ik echt een emotie-eter.

Na mijn burn-out besloot ik begin dit jaar te starten met Personal Body Plan. Ik was ongelukkig met wat ik in de spiegel zag en ik wilde houvast. Ik volgde via Instagram al enige tijd Personal Body Plan en telkens dacht ik: ‘Dat wil ik ook! Maar ik dacht dat ik dan niets meer mocht eten. Niets was minder waar!

Dankzij mijn Personal Body Coach Anneke had ik direct houvast. Het is ontzettend fijn om elke dag precies te weten wat ik ga eten. Die houvast geeft mij rust. Al snel zag ik resultaten en tot mijn verbazing mocht ik veel eten. Op die manier is het voor mij prima vol te houden.

Natuurlijk heb ik ook weleens een terugval. Maar het belangrijkste is om altijd weer de weg terug te vinden. Ik ben trots op mijn resultaten en ik pak bij verdrietige emoties niet meer iets ongezonds. Waar ik voorheen alleen maar friet en chips wilde, kan ik me nu prima beheersen.

Anneke heeft mij vanaf de eerste dag goed geholpen. Ze heeft naar mijn verhaal geluisterd en daarbij ook dingen over haar eigen leven verteld. Dit schept vertrouwen. Ook wanneer ik terugval en niets positiefs zie weet zij mij toch op te beuren en het positieve te benoemen.

 

— Claudia⁠

Het plan van Claudia⁠

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Claudia⁠

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2193 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.