Cindy (24):

De vier pijlers ‘Gedrag, Voeding, Training en Herstel’ maken het mogelijk om de beste versie van jezelf te worden!

Cindy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Cindy

Al geruime tijd wilde ik me inschrijven voor Personal Body Plan. Afgelopen januari was voor mij de juiste periode om dit daadwerkelijk te doen en ik moet zeggen dat ik hier geen dag spijt van heb gehad!

Voordat ik begon met Personal Body Plan sportte ik ongeveer 3 keer in de week en was ik bewust bezig met mijn voeding. Echter heeft dit niet tot het resultaat geleid wat ik voor ogen had.

Maar Personal Body Plan heeft mij daar wel goed bij geholpen. De vier pijlers; ‘Gedrag, Voeding, Training en Herstel’ maken het mogelijk om de beste versie van jezelf te worden! Op het gebied van voeding hoef je jezelf niks te ontzeggen en dit spreekt mij enorm aan.

Het gaat om het vinden van de balans en het consistent doorzetten van je persoonlijke plan. Ik heb zowel krachtige als moeilijke momenten gekend, want het is een proces van vallen en opstaan. Deze moeilijke momenten horen er helemaal bij! Het gaat erom dat je je plan weer kan oppakken en voortzetten.

Het is fijn dat mijn Personal Body Coaches Lynn Tackeart (@pbpcoachlynn) en Linda Blanket (@linda_blanket_coach_pbp) mijn plan in de gaten hielden en tips gaven. Dit is een extra stok achter de deur om mijn doel voor ogen te houden. Ik voel me nu zelfverzekerder, energieker en zit goed in mijn vel!

— Cindy

Het plan van Cindy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Cindy

Linda Blanket (38)

4.56 / 5

2194 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.