Christiaan (30):

Voor mijzelf heb ik bewezen dat Personal Body Plan echt werkt.

Christiaan wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Christiaan

Voordat ik met Personal Body Plan begon probeerde ik van alles, maar lukte het me niet of hield het niet lang stand. Op Facebook en Instagram zag ik toen Personal Body Plan voorbijkomen en ik dacht: ‘dat kan lang niet iedereen.’

Ik nam contact op met Personal Body Plan en na een aantal vragen aan de medewerkers ben ik begonnen. Mijn Personal Body Coach werd Anne Koppelman en ik kan wel zeggen dat ik mede dankzij haar mijn resultaten heb behaald.

Ik ging namelijk trouwen en wilde ervoor zorgen dat ik er op mijn bruiloft nog beter uit zou zien in mijn trouwpak. Dat is gelukt en ik ga na mijn trouwdag verder met de nieuwe en volgende periode van mijn Personal Body Plan.

Voor mijzelf en de mensen om mij heen heb ik bewezen dat Personal Body Plan echt werkt. Het was totaal niet moeilijk. Je moet wel gemotiveerd zijn en doorzettingsvermogen hebben en alleen beginnen als jij dat echt wilt.

Door Personal Body Plan voel ik mij niet alleen fysiek, maar ook mentaal fitter. Door de gedragslessen en goede ondersteuning van mijn Personal Body Coach kon ik het beste uit mezelf halen. Het klinkt cliché, maar het is echt zo.

— Christiaan

Het plan van Christiaan

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.