Chris (28):

In 20 weken tijd ben ik 15 kilo kwijt

Chris wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Chris

Ik wilde al lange tijd Personal Body Plan volgen en ik volgde ze ook op social media, maar daadwerkelijk de stap zetten kwam er niet van. Ik was nogal sceptisch of ik dit wel kon volhouden en of dit ook met werk was te combineren.

Ondertussen werden de kilo’s langzaam meer. Als ik in de spiegel keek werd ik niet vrolijk en kreeg ik een onzeker gevoel. Mijn vrouw zette wel de stap en dat was voor mij een extra stok achter de deur om dit gewoon te doen.

Uiteindelijk is dit de beste keuze geweest die ik heb gemaakt en heb ik geen moment spijt! In 20 weken tijd ben ik 15kg kwijt. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en als ik in de spiegel kijk word ik weer vrolijk!

Mijn Personal Body Coach Tom Wessels was belangrijk. Vanaf het begin had ik een goede klik en hij was vooral een stok achter de deur en gaf antwoord op alle vragen die ik had.

Op een vriendelijke en motiverende manier wilde hij het beste uit mij naar boven halen en streefde zo naar het gewenste resultaat. Op moeilijke momenten geeft die ondersteuning waar nodig is en laat inzien dat het niet altijd zo erg is als het lijkt.

— Chris

Het plan van Chris

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Chris

Tom Wessels (33)

4.66 / 5

211 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.