Charlotte:

Ik vond het tot mijn verbazing meteen leuk.

Charlotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Charlotte

Ik ben begonnen aan Personal Body Plan met maar één doel: zo strak en slank mogelijk worden. En wat heb ik intussen veel geleerd… Ik deed regelmatig aan cardio om maar lekker veel calorieën te verbranden. Dat ik drie of vier keer per week krachttraining moest gaan doen, leek me echt extreem veel, zwaar en vooral saai.
 
Het trainen vond ik tot mijn verbazing meteen leuk; veel leuker dan cardio en helemaal niet saai door de goede en duidelijke opbouw van de schema’s. Ik had snel lichamelijk resultaat en ook leerde ik na jarenlang strenge diëten volgen (en dat dus niet volhouden en daarna losgaan), hoe ik de balans kon vinden met gezond eten en genieten.
 
Natuurlijk heb ik ook ups en downs en lukt het niet altijd zoals ik zou willen, maar dan is er mijn geweldige Personal Body Coach Linda die mij altijd weer motiveert of de boel lekker relativeert. En wat het allermooiste is: dat uiterlijk doet er nu niet eens meer zo veel toe. En trainen omdat het “moet” doe ik ook niet meer. Juist als ik stress heb of drukte dan ga ik trainen om te ontspannen, want ik word er rustig en vooral blij van.
 
Ik voel me sterk en energiek en dat vind ik nu veel belangrijker dan dun en strak. Een compleet andere mindset dus dan toen ik startte, hoewel die strakke buik op het strand natuurlijk een mooie bijkomstigheid is!

— Charlotte

Het plan van Charlotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Charlotte

Linda Blanket (38)

4.56 / 5

2194 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.