Charlotte (25):

Ik voel me nu veel fitter en leer elke dag meer over voeding en sporten

Charlotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Charlotte

Ik voelde mij niet fit en wilde meer leren over voeding. Daarom heb ik mij enige tijd geleden voor Personal Body Plan ingeschreven. Ik trek nog steeds elke dag lekker mijn eigen plan, maar ben in mijn hoofd wel met Personal Body Plan bezig. Het fijne vind ik dat je alles kan eten en drinken, maar je moet de balans zien te vinden.

Dit vond ik eerst heel lastig en er zitten zeker nog ‘slechte’ dagen tussen, maar het resultaat mag er echt wel zijn! Ik voel me nu veel fitter en leer elke dag meer over voeding en sporten.

Mijn Personal Body Coach Marieke Rutgers is echt een topper. Ze begrijpt mijn wisselende mood, mede door mijn wisselende diensten in het ziekenhuis. Ze laat je het redelijk zelf uitzoeken, maar is er wel altijd om hulp aan te bieden.

— Charlotte

Het plan van Charlotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.