Charlotte:

Mijn coach was als een dagboek dat terug schreef.

Charlotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Charlotte

Alweer een half jaar voorbij gevlogen waarin ik het Personal Body Plan-traject heb gevolgd. Altijd gedroomd van het resultaat wat ik nu heb bereikt.

Investeren in jezelf kost tijd en geduld, maar hoe zelfverzekerd en trots je daarna bent is alles waard geweest. Eetbuien tot uitdagingen tot overwinningen tot teleurstellingen: je maakt het allemaal mee.

Hierin heeft @evalunapoorthuis mij erg goed bij gecoacht. Zorg op maat heeft zij geleverd, altijd bereid om extra oefeningen te geven waar je naar vraagt, organiseert meetings, stuurt fijne receptjes op, kijkt mee op een menukaart om de juiste keuze te maken als je uiteten gaat. En dit zijn maar enkele voorbeelden. Ze helpt mij om te kijken naar mezelf en hoe ik mezelf een lifestyle kan aanleren, wat vol te houden is. Altijd gemotiveerd om het beste uit mij te halen!

Ik wil je bedanken voor onze fijne tijd samen en het zal leeg voelen als ik niet meer spreek. Je was als een dagboek (die terugschrijft) voor mij.

— Charlotte

Het plan van Charlotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.