Chantal (31):

De combinatie tussen de pijlers Gedrag, Voeding, Training, Herstel ervaar ik als heel prettig

Chantal wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Chantal

Ik volgde Personal Body Plan al enige tijd en zag ook van een aantal kennissen goede resultaten. Na lang twijfelen ben ik 12 weken geleden gestart. Ik heb altijd al veel gesport, maar met voeding deed ik niet zo veel.

Op een gegeven moment kwam ik steeds meer aan en zat ik niet meer lekker in mijn vel. Altijd heb ik gedacht dat ik het niet vol zou houden om op mijn voeding te letten, maar met Personal Body Plan wordt het echt een levensstijl. Ik kan zelfs nog een wijntje drinken.

De pijlers Gedrag, Voeding, Training, Herstel en mijn Personal Body Coach ervaar ik als heel prettig. Zelfs de thuistrainingen ben ik enorm gaan waarderen.

Voor vragen kan ik altijd bij mijn coach Angeline Blom terecht en het is fijn als iemand positieve feedback geeft. Dat geeft motivatie om door te gaan ook als je soms zelf niet al te blij bent met de resultaten.

— Chantal

Het plan van Chantal

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Chantal

Angeline Blom (31)

4.78 / 5

357 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.