Carolijn (41):

Ik ben me erg bewust geworden van wat ik eet en zit veel beter in mijn vel

Carolijn wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Carolijn

Ik ben dit jaar in april begonnen met Personal Body Plan en ik had nooit verwacht dat het zoveel effect zou hebben! Zowel innerlijk als uiterlijk heb ik een hele verandering ondergaan.

Ik doe de trainingen thuis en dat is voor mij ideaal. Ik kan de training doen wanneer ik tijd en zin heb! Daarnaast is mijn voedingspatroon enorm veranderd, waardoor ik erg bewust ben geworden van wat ik dagelijks eet.

Mijn Personal Body Coach Yasmijn van Wesel (@yasmijn_van_wesel) is daarbij belangrijk. Het is fijn om een persoon achter de schermen te hebben die met je meekijkt en meedenkt.

Bij met name het stukje voeding was ik in het begin een beetje zoekende. Ik kreeg elke week goede tips van Yasmijn en daarnaast een persoonlijke motivatie dat ik zo goed bezig ben!

Natuurlijk is het soms een pittig traject en het vereist discipline, maar dat is het zeker waard. Ik zit in ieder geval een stuk beter in mijn vel. En ja, het is ook leuk om complimenten te ontvangen van mensen dat je er zo goed uit ziet. 😁💪

— Carolijn

Het plan van Carolijn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Carolijn

Yasmijn van Wesel (32)

4.19 / 5

413 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.