Carola⁠:

Wat ik voornamelijk heb geleerd is om consequent te zijn en geduld te hebben

Carola⁠ wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Carola⁠

Een tijdje terug woonde ik nog bij mijn ouders. Door het lekkere eten van mijn moeder (van Surinaamse komaf) was ik flink wat kilo’s aangekomen. Ik had dit pas in de gaten toen ik vakantiefoto’s terug zat te kijken. Ik schrok, want ik was echt op mijn zwaarste ooit en dit moest anders. Dat was het moment dat ik ook aan de slag ben gegaan!

Mijn struikelblok is eten. Ik HOU van eten! Een lekker bord avondeten, daar kan ik zo van genieten. Ik was bang dat dit niet meer zou kunnen. Maar je mag en kan alles eten, het gaat allemaal om de juiste balans.

De eerste meting dacht ik heel naïef dat ik direct een afgetraind lichaam zou hebben. Ik was dan ook best een beetje teleurgesteld toen bleek dat dit niet zo was. Maar er waren wel centimeters af en dat motiveerde!

Heel cliché, maar het is echt vallen en opstaan. Soms loopt het niet lekker, heb ik een drukke week, heb ik mijn eten niet goed voorbereid en schiet het sporten erbij in. Gelukkig heb ik mijn Personal Body Coach Eva die mij dan weer weet te motiveren! Eva denkt goed met mij mee, is streng als het moet en geeft mij de motivatie die ik nodig heb. Als ik ergens tegenaan loop geeft zij altijd advies, maar ze laat mij ook zelf nadenken.

Wat ik voornamelijk heb geleerd is om consequent te zijn en geduld te hebben. Ik voel me momenteel super goed! Maar het gaat echt niet altijd vanzelf. Voorbereiding en consequent zijn is heel belangrijk voor mij. Als ik een keer uit eten ga, probeer ik overdag voornamelijk eiwitrijk en vezelrijk te eten. Ik honger mezelf niet uit, maar heb geleerd om ook juist ervoor nog wat te eten. En soms lukt het niet, maar dan accepteer ik het zoals het is. De volgende dag pak ik gelijk mijn ritme weer op en gaan we gewoon door.

Mijn Personal Body Coach Eva is echt een topper, omdat ze mij altijd weet te motiveren en het juiste advies geeft. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om, maak het een leefstijl en durf te genieten!

— Carola⁠

Het plan van Carola⁠

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.