Carmen (23):

Wat ik een erg groot pluspunt van Personal Body Plan vind, is dat je alles ‘mag’.

Carmen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Carmen

Zoals veel andere verhalen is het ook bij mij begonnen. Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje en zag veel goede resultaten voorbij komen. Als ik die berichten zag, dacht ik ‘Dat wil ik ook!’. Tijdens de eindejaarsactie heb ik me dus toch maar opgegeven, en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

Wat ik een erg groot pluspunt van Personal Body Plan vind, is dat je alles ‘mag’. Ik ben niet iemand die elke dag kip met rijst eet, of iemand die een week van te voren al het eten voor die week klaarmaakt.

Ik werk 40 uur per week, dus het ik vond het belangrijk dat ik een voor mij normaal voedingspatroon aan kon houden.  Ook een keer een lekkere stampot boerenkool of een gehaktbal. Dat kan en mag gewoon allemaal.

Mijn coach Lynn speelt een grote rol. Als ik denk dat ik veel te veel gegeten heb, of de motivatie even ver te zoeken is, weet zij me altijd weer op het goede spoor te zetten. Het gaat niet altijd met een rechte lijn omhoog. Er zit ook echt wel eens een dalletje in die stijgende lijn.

Al met al ben ik nu al 6 kilo kwijt, en kan ik weer broeken aan die een maatje kleiner zijn. Ik ben er nog niet, maar ik ben al superblij met de resultaten die ik tot nu toe heb behaald!

— Carmen

Het plan van Carmen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.