Cailey:

Mijn lichaam wordt strakker, ik ben fitter, ik geniet van mijn eten en de trainingen zijn uitdagend!

Cailey wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Cailey

Vanaf kleins af aan was ik dat ‘grotere’ meisje. Ik was altijd in de weer met mijn figuur. Toen ik 12 jaar was ben ik op eigen initiatief naar de diëtist gegaan. Ik viel een aantal kilo af, maar in de pubertijd kwamen die kilo’s er weer aan.

Vorig jaar ben ik gaan trainen bij een personal trainer, wat echt top was! Al met al viel ik 12 kilo af, waarna ik afgelopen winter toch weer een aantal kilo bijkwam. En toen was ik er klaar mee. Ik wil niet diëten, lijnen, crashen. Ik wil leven, genieten, feesten, en daarbij goed eten en lekker kunnen trainen. Ik wil evenwicht en mij goed voelen.

Een klasgenootje vertelde mij over Personal Body Plan. Ik zocht het op, bekeek de site en het Instagram account. Ik dacht: laat ik het proberen! Ik ging er eind januari 2019 keihard tegenaan. Ondertussen zijn we een aantal maandjes verder. Ik heb wat meer rust, ik heb die stok achter de deur die ik nodig heb, ik leer afwegingen maken en ik leer voornamelijk dat dit mijn eigen traject is.

Mijn Personal Body Coach is super enthousiast wanneer ik progressie boek. Ook als ik het moeilijk heb weet zij mij positief te beïnvloeden. Mijn lichaam wordt strakker, ik ben fitter, ik geniet van mijn eten en de trainingen zijn uitdagend! Dat ‘grotere’ meisje van een aantal jaar geleden is eindelijk niet zo groot meer.

Ik flaneer nu met trots in een jurkje of rokje over een festival! Nog maar een paar kilo’s en ik hang de vlag uit. Maar het belangrijkste vind ik nu: steady blijven! Tevreden zijn met mijzelf :)!

— Cailey

Het plan van Cailey

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Cailey

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2304 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.