Britt (26):

Tot nu toe ben ik mezelf een paar keer tegengekomen, maar ik zie vooral veel progressie

Britt wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Britt

Ruim twee jaar geleden kreeg ik de sleutel van mijn eigen plekje. Ik kon eindelijk voor mezelf zorgen. Maar dat pakte toch wat anders uit dan verwacht, niet de healthy meals die ik zo in gedachten had.

Ik flanste vaak even snel wat in elkaar, want dat was het makkelijkste. Na die twee jaar was dit ook aantoonbaar, een paar kilo meer en ik werd niet bepaald vrolijk van mijn spiegelbeeld. Dus wilde ik verandering.

Via een van mijn beste vriendinnen (@wspinn) had ik al eens gehoord van Personal Body Plan, maar was dit wel iets voor mij? Ik wilde niet alleen afvallen, maar ook spierkracht opbouwen voor mijn heup (waar ik een paar keer aan geopereerd ben).

Tot nu toe ben ik mezelf een paar keer tegengekomen, maar ik zie vooral veel progressie. En mijn omgeving ziet het ook. Mijn heup is een stuk sterker dan een paar maanden terug en mijn spiegelbeeld is nu iets waar ik wel tevreden over ben!

Zonder alle steun van mijn Personal Body Coach Whitley was het een stuk moeilijker. Ze kent mij natuurlijk super goed en weet precies wat ik nodig heb en wat niet! Na ongeveer vier maanden Fat Burning Plan zit ik nu op onderhoud en hiermee ben ik niet alleen een stuk gezonder, maar is mijn heup ook een stuk sterker. Ik voel me goed en positief! Over een maand start ik met mijn tweede periode en ik kijk er nu al naar uit naar alles wat ik leer!

— Britt

Het plan van Britt

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.