Britt (34):

Door Personal Body Plan ben ik gaan inzien dat je lekker kunt eten en toch goed met je lijf bezig kunt zijn

Britt wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Britt

Afgelopen december was ik er opeens helemaal klaar mee. Ik zag de resultaten van Personal Body Plan vaak voorbijkomen, dus ik dacht ik probeer het.

Personal Body Plan heeft er voor gezorgd dat ik niet meer zonder sporten kan en het mis als ik even een dag geen tijd heb. De lekkere gerechten laten daarnaast zien dat je anders met eten om kan gaan en dat gezond heel lekker is.

Ook ben ik heel blij met mijn Personal Body Coach Judith Fonteijne (@love2bfit.nl) Ze moedigt me aan en veroordeelt nooit als het even tegenzit. Ze geeft altijd goede adviezen en toont echt interesse in je.

Door Personal Body Plan ben ik gaan inzien dat je heel lekker kan eten, een wijntje kan drinken en toch goed bezig bent voor je lijf!

— Britt

Het plan van Britt

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Britt

Judith Fonteijne (35)

4.63 / 5

459 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.