Bram (42):

Een drankje kan, lekker eten kan en een festivalletje of feestje zijn prima te doen

Bram wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Bram

Ongeveer drie jaar geleden stapte ik in een groot avontuur. Zoals iedereen had ik twijfels: kan ik dit, hoe ga ik dit volhouden, wordt het alleen maar kip met rijst vanaf nu……?

Terugkijkend heb ik van de hele reis genoten! Mijn eerste Personal Body Coach motiveerde me en gaf me de juiste handvatten. Het sporten werkte super verslavend. Natuurlijk door de resultaten, maar ook door de sfeer en begeleiding in de Changing Life Hub.

En dan het eten………het eten had zo veel mogelijkheden! Ik moest even puzzelen en had daar hulp bij nodig. Verschillende mensen, verschillende manieren. Door hier met meerdere mensen over te praten heb ik nu een basis gevonden waarop ik kan terugvallen en die ik makkelijk kan volhouden.

Een drankje kan, lekker eten kan en een festivalletje of feestje is prima te doen! De eerste doelen werden gehaald met de eerste coach. Hierna wisselde ik van coach en ging ik weer vol enthousiasme aan de slag.

Ikaika Husslage, motiveert me door de juiste vragen te stellen. Mijn techniek werd zwaar onder de loep genomen waardoor ik nu grote stappen maak. Ze daagt me uit door de juiste vragen te stellen en motiveert me door de resultaten te waarderen.

— Bram

Het plan van Bram

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Bram

Ikaika Husslage (31)

4.9 / 5

2031 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.