Bianca (32):

Ik ben nu ruim twee maanden bezig en ik voel me echt heel goed

Bianca wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Bianca

In 2017 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Personal Body Plan. Na mijn eerste zwangerschap was het hoog tijd om iets te veranderen aan mijn levensstijl. Ik bewoog te weinig en ik at niet heel gezond.

Ik heb toen 6 maanden Personal Body Plan gedaan en ik voelde me heel erg goed. Toen werd ik zwanger en ben ik tijdelijk gestopt. Het lukte me echter niet om na mijn tweede zwangerschap zelf thuis te trainen. Ik had toch die stok achter de deur nodig en ik at eigenlijk te weinig overdag, waardoor ik ‘s avonds ging snacken.

Tijd voor een nieuwe fase Personal Body Plan! Ik ben nu ruim twee maanden bezig en ik voel me echt heel goed. Energiek, gezond, goed in mijn vel.

Mijn Personal Body Coach Kelly Blom denkt echt goed mee als ik ergens tegen aanloop en is zeer betrokken. Voor mij is het al voldoende dat ik weet dat ze meekijkt. Ik hoop dan ook dat ik nu een goede basis weet te leggen zodat ik deze levensstijl de rest van mijn leven kan volhouden.

— Bianca

Het plan van Bianca

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Bianca

Kelly Blom (37)

4.73 / 5

801 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.