Michiel:

Bewust kiezen betekent niet minder genieten

Michiel wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Michiel

Voor ik aan Personal Body Plan begon bestond mijn leven vooral uit “en-en-en”. Lekker (uit-)eten, en 3-gangen en dan ook nog eens de ongezondste keuzes van de kaart en dan tot slot nog even alle restjes! Dat in combinatie met weinig slaap, maar ook weinig lichamelijke beweging zorgde ervoor dat mijn gewicht langzamerhand weer richting de 100kg ging.

Dit is nu helemaal anders. Iets langer na denken over de keuzes die je maakt hoeft niet gelijk te resulteren in minder genieten, maar het heeft zeker een positief resultaat op mijn lichaam en geestelijke gesteldheid gehad. Eten heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven en door hier nog iets bewuster mee om te gaan, ook mede door de gedragslessen, ben ik er misschien zelfs nog wel meer van gaan genieten.

Van 0 naar 4 keer in de week sporten was wel even een behoorlijke omslag. Maar ik zou nu niets liever meer willen, het is voor mij een nieuwe manier geworden om te ontstressen. Daarom ga ik nog 6 maanden door, met dezelfde coach die mij tot nu toe zover heeft weten te krijgen! Thanks Berend!

— Michiel

Het plan van Michiel

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.