Bart (41):

Ik zit weer lekker in mijn vel, heb structuur qua voeding en een sportief fysiek voor iemand van 41

Bart wilde aankomen en sterker worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Bart

Nadat ik gestopt was met voetbal in 2014 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging op het gebied van sport. Aangezien ik een zittend beroep uitoefen en ondertussen 95 kg woog, was de keuze best logisch om iets aan mijn lichaam te gaan doen.

Om die reden was in 2015 mijn eerste kennismaking met Personal Body Plan en ben ik in een jaar naar de 75 kg gezakt. Aangezien ik aardig wat kennis had opgedaan op het gebied van oefeningen en voeding, ben ik hierna zelf doorgegaan met sporten zonder verdere begeleiding van Personal Body plan.

Via een aantal vrienden van mij werd de interesse gewekt voor wielrennen. Met als resultaat dat mijn wekelijkse krachttrainingen verloren gingen voor steeds meer fietstochten, met de nodige alcoholische versnaperingen na afloop.

Echter eind 2019 merkte ik dat ik de structuur en de krachttrainingen erg miste en besloot ik begin 2020 weer met Personal body plan te starten.

Momenteel ben ik weer 4 dagen in de week te vinden in de sportschool en ga ik nog 1 dag in de week lekker fietsen met mijn vrienden. Het resultaat hiervan is dat ik weer lekker in mijn vel zit, structuur heb qua voeding en een sportief fysiek voor iemand van 41 jaar.

Het contact momenten met mijn Personal Body Coach Ralph Mandigers (@ralphmandigers) ervaar ik als zeer positief en motiverend. Op de juiste momenten word ik gecorrigeerd of juist aangemoedigd om door te gaan.  Echt super!

— Bart

Het plan van Bart

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.