Barry (26):

Ik zit lekkerder in mijn vel en ga nu voor het eerst in mijn gehele sportcarrière daadwerkelijk spiermassa opbouwen

Barry wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Barry

Na een goeie uitbundige vakantie in Bali besloten mijn vriendin en ik dat het anders moest. Gezonder eten en meer sporten, maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan.

Voorheen heb ik zelf al een keer eerder Personal Body Plan gevolgd en dit gaf mij toen al goede handvatten. Zonder aarzelen hebben wij ons dan ook direct na terugkomst aangemeld. Samen werken we aan een gezonde levensstijl en motiveren we elkaar tot het uiterste in de sportschool.

Ik heb de afgelopen zes maanden het Personal Fat Burning Plan gevolgd en nu is het tijd om over te stappen naar het Personal Muscle Building Plan. Ik ben blij dat we deze keuze hebben gemaakt.

Mijn Personal Body Coach Bob heeft mij goede ondersteuning geboden in uitvoering van de oefeningen. Hij is hard geweest wanneer dat nodig was en kon altijd antwoord geven op mijn vragen.

Ik zit lekkerder in mijn vel en ga nu voor het eerst in mijn gehele sportcarrière daadwerkelijk spiermassa opbouwen. Ik heb mijn plan verlengt met een jaar, dus op naar nog een betere versie van mijzelf!

— Barry

Het plan van Barry

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Barry

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2392 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.