Suzanne:

BAM, dat heb ik toch wel even voor elkaar gekregen!

Suzanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Suzanne

Wat ben ik onwijs trots op mezelf, een gevoel wat ik voorheen bijna tot niet kon/wilde voelen. Ik herinner me nog goed dat ik in de spiegel keek en dacht: “Suus, waar ben je mee bezig? Zorg eens goed voor jezelf in plaats van continu anderen te verzorgen!”. Dat was hét moment waarop ik mij aanmeldde voor Personal Body Plan.

De eerste week was een eyeopener, waarbij ik inzag hoe weinig kennis ik eigenlijk had over voeding (macro’s) en training. Daar kwam al gauw verandering in, gepaard met heel wat spierpijn! Vrij gauw kwam ik in het ritme en merkte ik dat ik de juiste beslissing had genomen die paste bij mij. Ik ben volledig uit mijn comfortzone gegaan op allerlei gebieden. Alleen al door te gaan sporten in een gym waar allerlei opgepompte (wolken)mannen én vrouwen rondliepen en ik mij veilig verstopte achter mijn grote vader. Hoe ik me daar nu voel? Als een krachtige vrouw die alsmaar sterker wordt (hallo spierbal) en alles eraan doet om te knallen! Deze portie doorzettingsvermogen wordt trouwens ook aangewakkerd door mijn Personal Body Coach, Esther.

Daarnaast haal ik onwijs veel energie uit de PBP-groep van mei, oftewel de PBP-strijders, een groep met stuk voor stuk strijders en powervrouwen!

Ondertussen geniet ik met volle teugen van dit proces, waarbij ik mezelf langzaam maar zeker steeds meer zie veranderen in de Suus die ik echt ben! ⠀

— Suzanne

Het plan van Suzanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.