Isabella (27):

Balance is key!

Isabella wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Isabella

Ik ben nu bijna een jaar bezig met Personal Body Plan. Sport is een belangrijk element in mijn leven. Ik sportte al veel, maar behaalde niet het resultaat dat ik wilde. Met name op het gebied van voeding deed ik maar wat. Daarnaast was mijn relatie met voeding niet optimaal (dingen bestempelen als “goed” en “slecht”).

Met Personal Body Plan heb ik langzaam geleerd om dit niet zo zwart/wit te zien en dat genieten en resultaten behalen samen kan. Balance is key! De balans is nog niet optimaal, maar met de support van mijn super Personal Body Coach Gaby lukt het me om stap voor stap bij dat doel te komen! Zij denkt mee en geeft tips en tricks waar ik iets mee kan.

Mijn Personal Body Coach heeft me stap voor stap begeleid in de zoektocht naar het vinden van een goede relatie met voeding en de balans. We zijn er nog niet, maar wel goed op weg. Gaby is een fijne coach die op de juiste momenten, de juiste tips en tricks geeft om verder te komen en wat bij mij past. Ik ben vanaf het eerste momoment ontzettend blij met Gaby!

Ik ben erachter gekomen hoe belangrijk rust en ontspanning is voor het lichaam om resultaat te bereiken. Ik ben altijd iemand geweest die maar “doorgaat” en redelijk wat stress ervaarde. Pas op de plaats en kijken wat voor mij ontspanning is en het mezelf gunnen is iets wat ik ook heb geleerd. Het gaat met stapjes beter, want ook hier gaat het niet in één keer vanzelf goed!

— Isabella

Het plan van Isabella

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Isabella

Gaby Jacobs (31)

4.79 / 5

973 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.