Ayla:

Ik kan mezelf eindelijk accepteren.

Ayla wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ayla

In 2016 begon ik met Personal Body Plan en was ik erg streng voor mezelf. Het lukte mij niet om balans te vinden en ik was erg streng voor mijzelf. Na deze periode ben ik andere coachingstrajecten gaan volgen maar helaas werkte dit niet voor mij. Hierdoor was ik veel aangekomen en ik besloot om toch weer te starten met Personal Body Plan bij Personal Body Coach @evalunapoorthuis.

Dit is mijn beste keuze geweest in mijn 3-jarige fit journey! Ik heb mezelf eindelijk kunnen “accepteren”, de slappe huid op mijn buik van het eerdere 25kg afvallen kan ik nu waarderen als mijn verhaal, dit hoort bij mij. Ik heb een mooie balans gevonden in voeding en ik ontzeg mezelf niets. Ik eet alles waar ik zin in heb en zorg ervoor dat dit in mijn budget past. Hierdoor heb ik geen cravings meer en geen eetbuien. Ik ben blij met mijn leefstijl en hoe ik er nu uit zie.

Ik ben erg blij met Eva als mijn coach, ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan en kan haar alles vertellen. Eva geeft veel bruikbare tips en lekkere recepten waardoor je ook uit je eigen bubbel komt en eens wat anders gaat proberen.

Ik ben al tevreden met mijn resultaat tot nu toe en ben benieuwd wat mij de aankomende maanden nog zal brengen.

— Ayla

Het plan van Ayla

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.