Avalon (32):

Ik startte en boekte al meteen resultaat

Avalon wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Avalon

Ik denk dat ik Personal Body Plan zo’n beetje vanaf het begin volg op social media. Ik ben in 2010 moeder geworden van onze eerste dochter en rond 2013 was ik er klaar mee. Ik wilde mijn levensstijl veranderen. Eerst door onpersoonlijke schema’s aan te schaffen, maar dit was ik na een tijdje zat. Ik wilde meer…

In 2016 werd ik opnieuw moeder en mijn lijf bleef hetzelfde, maar ik voelde me niet mooi. Door resultaten van mensen in mijn omgeving besloot ik eind september te beginnen met Personal Body Plan.

Mijn Personal Body Coach had ik allang uitgezocht; Hannah Vreugdenhil. Ik volgde haar al een aantal jaar en haar manier van eten sprak mij aan. Ik startte en boekte na de eerste maand al resultaat! Hannah was heel positief en zowel lichamelijk als geestelijke een goede steun.

In de afgelopen 20 weken heb ik voor tachtig procent goede dagen gehad. In december had ik een kleine terugval (al waren de resultaten nog positief) door teveel te werken in combinatie met sport. In januari kwam er een gebroken neus om de hoek kijken en dit was fysiek een goed moment om te zien hoe ik omging met een tegenslag. Maar dit ging meer dan goed!

— Avalon

Het plan van Avalon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.