Avalon (33):

Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal is het een enorme leerweg

Avalon wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Avalon

Toen ik in 2019 begon had ik onwijs veel zin in Personal Body Plan en dat is na 68 weken niet anders. Om deze reden heb ik zelfs al verlengd tot maart 2021.

Resultaten geven mij energie. Zelfs de kleinste verandering, want na al die maanden zijn de grote veranderingen wel geweest. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal is het een enorme leerweg aan groei.

Niks gaat zoals je plant: ziek worden, gebroken neus, overlijden, corona, lockdown. Ook mijn onderneming ligt stil, heel vervelend en naar, maar dankzij Personal Body Plan heb ik houvast.

Ik heb controle over mijzelf en hierin krijg ik enorm veel steun van mijn coach Marjolein (@coach.m.a.r).. Heel fijn om op Marjolein terug te kunnen vallen. Ik wilde een moeder, die werkte en waar ik mezelf een beetje in kon vinden.

Ik vond Marjolein, net als ik een Rotterdammer. Ze is een super stoere moeder. Marjolein geeft fijne tips, paar keer zat het even tegen (ik at te weinig), maar hierin stuurde ze me de juiste kant op.

Juist in deze tijd is Personal Body Plan een echte waardevolle investering. Want JIJ bent de beste investering!

— Avalon

Het plan van Avalon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Avalon

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2573 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.