Arjen:

Ik kon nog steeds mijn wekelijkse biertje drinken, dus ik hoefde mijn sociale leven niet compleet om te gooien

Arjen wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Arjen

Ik had steeds dat buikje waar ik tegenaan keek. En dat was niet heel goed voor mijn zelfbeeld. Hoe ik eruitzag en wat ik at maakte mij niets meer uit. Dus at ik drie keer in de week patat of andere ongezonde dingen.

En toen ging ik nadenken. Ik was nog maar 27 jaar en ik had al zo’n ongezonde levensstijl. Er zat maar één ding op: actie! Ik gaf mij op voor Personal Body Plan en ging de strijd aan.

Nu ben ik zes maanden verder en ongeveer 17,5 kilo kwijt. Wat een verschil en ik ben supertrots! En ik hoefde er niet alles voor te laten. Ik kon nog steeds mijn wekelijkse biertje drinken, dus ik hoefde mijn sociale leven niet compleet om te gooien. Dit zorgt ervoor dat ik Personal Body Plan ook op de lange termijn vol kan houden.

— Arjen

Het plan van Arjen

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Arjen

Rufus Corver (32)

4.83 / 5

869 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.