Anouk:

Resultaat boeken heeft tijd nodig.

Anouk wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anouk

Zelf vind ik het belangrijk om in het weekend te genieten met vrienden en vriendinnen onder het genot van een borrel en een hapje buiten de deur. Samen met mijn Personal Body Coach Lisa Holtslag probeerde ik dan ook een manier te vinden, zodat ik mijn doel om af te vallen kon combineren met het genieten in het weekend. Na een maand merkte ik dat ik weinig progressie zag voor mijn gevoel terwijl ik dit wel verwachtte.⠀

Zowel Personal Body Plan als mijn coach hebben mij geleerd dat een doel niet te bereiken is binnen een paar maanden, maar dat dit tijd nodig heeft. De ene persoon ziet na een maand al progressie terwijl de andere persoon langer de tijd nodig heeft. Daarnaast heb ik gemerkt dat iemand zijn levensstijl niet drastisch hoeft te veranderen om een bepaald doel te bereiken. Ik heb geleerd bewust te worden van voeding en te genieten hiervan. Ik zit beter in mijn vel en kan in het weekend nog steeds de dingen doen die ik altijd al deed.

— Anouk

Het plan van Anouk

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.