Anouk (27):

Ik zit beter in mijn vel, heb meer energie en pas mijn oude kleren weer

Anouk wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anouk

Een tijd twijfelde ik of ik wel mee zou doen aan Personal Body Plan. Altijd dacht ik: zouden de foto’s wel echt zijn en met zo snel een resultaat? Tot een vriendin van mij ook meedeed. Ik hoorde hoe Personal Body Plan precies werkte, raakte geïnteresseerd en wilde zelf ook meedoen.

Na vele ups en downs te hebben gehad was het eind vorig jaar klaar! Ik woog meer dan ooit en had weinig energie. Toen besloot ik me in te schrijven voor Personal Body Plan en begon het avontuur.

Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Ik zit beter in mijn vel, heb meer energie en pas mijn oude kleren weer. Het heeft mij meer inzicht gegeven over eten. Hoe ik bijvoorbeeld toch lekker kan eten.

De steun van mijn lieve Personal Body Coach Marinke Termorshuizen (@marinke_t) was daarbij erg fijn. Ze geeft mij dat zetje wat ik nodig heb als het even wat minder gaat. En geeft ook super goede tips. Ze is een topcoach!

— Anouk

Het plan van Anouk

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anouk

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2863 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.