Anouk (28):

Ik kan lekkere dingen eten én toch afvallen!

Anouk wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anouk

Ik was nooit helemaal tevreden met mijn lichaam, maar ach: het kon er mee door. Toen brak ik dit jaar mijn voet en zat ik acht weken thuis. Het gevolg was dat ik veel kilo’s aankwam. Mij was het toen wel duidelijk: de knop moest om.

Ik volgde Personal Body Plan al een hele tijd op Instagram en zag elke keer de resultaatfoto’s voorbijkomen. Dat wilde ik ook! Dus ben ik in augustus begonnen met Personal Body Plan!

Dankzij mijn lieve Personal Body Coach Miranda heb ik nu al een mega goed resultaat. En ik ben pas 3,5 maand bezig! Nu kan ik lekkere dingen eten én toch afvallen.

Miranda staat altijd voor mij klaar met tips en tricks. Ze is daarnaast mega enthousiast, waardoor ik nog harder mijn best wil doen om resultaat te bereiken!

— Anouk

Het plan van Anouk

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anouk

Miranda Bekitener (42)

4.68 / 5

686 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.