Annie (41):

Ik ben al vele centimeters verloren en 15 kilo afgevallen

Annie wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Annie

Ik zag al af en toe de resultaten en mooie verhalen voorbijkomen op de social media van Personal Body Plan en had mij al een keer ingelezen. Na een gesprek met een kennis die met Personal Body Plan goede resultaten behaalde, heb ik meteen de knoop doorgehakt en mij aangemeld..

De timing, begin december en een drukke periode voor de boeg, zag ik als een uitdaging en wanneer is nou een goed begin om echt te beginnen? Zelfs tijdens de feestdagen had ik balans in mijn voeding en ben ik zelfs goed afgevallen na de eerste maand. Ondanks het lekkere (en vele) eten tijdens de decembermaand.

Qua voeding ben ik anders gaan eten. Ik houd de macro’s in de gaten en maak gezondere keuzes. Ik heb zoveel geleerd over voeding! Dit in combinatie met de pijler Gedrag is mijn mindset positief veranderd.

Het hoeft niet perfect en het gaat met ups en downs. Met dit in mijn achterhoofd ben ik nu al ruim 38 weken verder, al vele centimeters verloren en 15 kilo afgevallen! Het is een way of life geworden en geen dieet.

Mijn eerste Personal Body Coach Tamara Petrus was heel relaxt en lief en had begrip voor de persoonlijke omstandigheden waardoor het soms wat tegen zat. Ze liet me gaan en stuurde bij en motiveerde waar nodig.

Mijn huidige Personal Body Coach Eline Nederveen weet me bij een dip goed te motiveren en geeft me een duw in de goede richting. Ik zit nu beter in mijn vel en voel me fit en gezond. Mijn eerste doel is bereikt en nu aan de slag met mijn tweede doel: op gewicht blijven en strakker worden.

— Annie

Het plan van Annie

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Annie

Eline Nederveen (48)

4.6 / 5

681 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.