Annemieke (39):

Na 20 weken ben ik meer dan tevreden met mijn resultaat

Annemieke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Annemieke

Afgelopen zomer ging de knop om. Ik ging met veel moeite in bikini, voelde me bekeken en mijn zelfvertrouwen had daardoor een dieptepunt bereikt. Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel.

De cijfers op de weegschaal zijn wat mij betreft niet het belangrijkste, maar door wat ik zag als ik in de spiegel keek werd ik zeer ongelukkig. Ik kreeg last van lichamelijke ongemakken door mijn gewicht. Tijd voor verandering en een bewuste keus, gemaakt door alleen mezelf! En vóór mezelf!

Een vriend van mij deed op dat moment al Personal Body Plan, ik zag zijn resultaten en hoe goed hij gecoacht werd. Dat sprak me zo aan, dat ik snel de knoop doorgehakt heb om er ook voor te gaan. Ik maakte voor mijn gevoel een schone start met mezelf.

Mijn lieve Personal Body Coach Irma zorgt er vanaf dag 1 voor dat ik de lat niet te hoog leg, maar wel doorzet als het even niet zo wil. Binnen een week had ik al veel geleerd over voeding en mijn lichaam. En tot op dit moment leer ik elke dag weer bij.

Over mezelf, wat ik aankan, dat ik toch echt wel een doorzetter ben, als ik de goede middelen heb, en wat voeding met me doet. Na 20 weken ben ik meer dan tevreden met mijn resultaat, maar ik ben niet van plan te stoppen!

Om op deze manier controle te hebben over voeding vind ik erg fijn en mijn keuze om 2x per week krachttraining te doen en 1x per week hard te lopen bevalt me meer dan goed! Mijn lijf voelt sterk, fit en mijn zelfvertrouwen is gestegen. Samen met Irma ga ik door!

— Annemieke

Het plan van Annemieke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Annemieke

Irma Vos (35)

4.35 / 5

502 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.