Annemieke (26):

Een jaar Personal Body Plan heeft me zoveel gebracht!

Annemieke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Annemieke

Na jaren diëten, jojo’en en een ongezonde relatie met eten, ben ik eindelijk op een plek waar ik balans heb gevonden. Fysiek is er een hoop veranderd, maar ook mentaal heb ik grote stappen gezet.

Ik heb de knop omgezet, maar dat betekent niet dat alles in één keer goed ging. Jammer haha, maar zo werkt het niet. Vergeet niet: je kan niet pieken zonder dalen! Ik ben het gaan zien als leermomenten waar je elke keer weer sterker en wijzer van wordt. Je lichaam is tot zoveel in staat, de enige die jou tegenhoudt ben jijzelf!

Ik zorg nu beter voor m’n lichaam dus ik voel me veel fitter en energieker. Mijn huid is verbeterd. Sociaal ben ik ook zelfverzekerder geworden omdat ik mezelf meer accepteer.

Mijn Personal Body Coach Eva Luna Poorthuis greep in op het moment dat mijn motivatie zakte. Haar optimisme werkt aanstekend en dit motiveert mij weer om mijn best te doen.

Ik volg nu zelf ook de opleiding tot Personal Body Coach. Mijn toekomstige deelnemers coach ik graag naar een plek waar ze ook blij met zichzelf kunnen zijn en erachter kunnen komen tot hoeveel ze in staat zijn. Samen sta je sterk!

— Annemieke

Het plan van Annemieke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.