Anne (29):

Ik zit nu al veel beter in mijn vel, ben een stuk zelf verzekerder en ik voel me beetje bij beetje sterker worden

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Jaren heb ik verschillende diëten geprobeerd. Hiermee bereikte ik uiteraard resultaat, maar viel ik vervolgens al gauw terug in mijn oude gewoontes. Ik kende geen rem en snoepte graag en veel op de verkeerde momenten. Ik sportte weinig en de motivatie was ver te zoeken.

Toen ik hoorde van Personal Body Plan twijfelde ik in eerste instantie om mezelf aan te melden. ‘Is dit wel iets voor mij?’ en ‘Bereik ik hiermee wel blijvend resultaat?’ Het antwoord is JA! Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt. Ik weet nu hoe ik ‘s avonds nog steeds kan genieten van een stuk chocolade op de bank, zonder mezelf daarover ‘schuldig’ te voelen.

Het fijne aan Personal Body Plan vind ik dat het totaal niet voelt als een dieet. Het is puur een verandering van je levensstijl. Het heeft mij geleerd om veel bewuster met mijn eetpatroon bezig te zijn. Het draait uiteindelijk om een juiste balans. Een keer lekker uitgebreid uit eten of een gebakje moet kunnen, want je leert hoe je hierna de draad weer op kan pakken.

Ik ben nu vier maanden bezig en ik ben 11 kilo afgevallen. Ik zit nu al veel beter in mijn vel, ben een stuk zelf verzekerder en ik voel me beetje bij beetje sterker worden.

Uiteraard is het hele traject niet altijd zo rooskleurig, maar dat hoort erbij. Jezelf bekritiseren heeft op zo’n moment juist een averechtse werking. Je maakt ten slotte zelf je eigen keuzes. Maak die keuzes bewust en blijf positief!

Mede dankzij mijn lieve en fijne Personal Body Coach Bob heb ik dit resultaat weten te bereiken en ik ben er onwijs trots op!

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anne

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2391 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.