Anne (25):

Personal Body Plan is nu voor mij een stok achter de deur die me liet nadenken over mijn doelen en gedrag

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Mijn zusje was bezig met Personal Body Plan en liet haar progressiefoto’s zien. Toen ik dat zag dacht ik meteen: ‘En nu ga ik er bij mezelf ook iets aan doen’

Ik was niet meer blij als ik in de spiegel keek en snoepte veel, waardoor ik nog ongelukkiger werd. Personal Body Plan is nu voor mij een stok achter de deur die me liet nadenken over mijn doelen en gedrag.

Hierdoor heb ik zelf aanpassingen gemaakt die bij mijn levensstijl passen. Ik heb nu helemaal geen last meer van vermoeidheid en hoofdpijn. Ik zit lekker in m’n vel en ga nu verder met spieropbouw.

Mijn Personal Body Coach Marleen (@pbpmetmarleen) helpt mij nieuwe doelen te stellen en deze te behalen. Ze geeft me tips wanneer ik er doorheen zit en oordeelt niet. Een topper!

 

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.