Anne:

Door Personal Body Plan heb ik plezier gevonden in het sporten!

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Ik zat niet zo lekker in mijn vel en was over de jaren heen wat aangekomen. Het ging allemaal erg geleidelijk. Broeken pasten niet en het werd steeds een maatje meer.  
 
Daarom besloot ik te starten met Personal Body Plan en als Personal Body Coach koos ik Lotte. En daar ben ik erg blij mee! Het werken met een caloriebudget was nieuw, ik kreeg ineens inzicht wat ik allemaal binnen kreeg. Zo ook wanneer ik weer eens op één dag pizza en patat naar binnen werkte.  
 
Waar ik normaal de handdoek in de ring gooide was Lotte er nu om mij te helpen dit niet te doen. Dat een terugval niet erg is, als je het maar weer oppakt. Je werkt aan langer houdbaar eetpatroon en dat heeft tijd nodig.  
 
Langzaamaan verandert nu inderdaad de manier hoe ik tegen eten en verhoudingen aankijk. Wanneer ik weet dat ik ’s avonds uit eten ga houd ik hier overdag rekening mee. Balans is key 
 
Lotte is gewoon altijd positief en dat is echt heel erg fijn. Ik ga niet over mijn grens heen en doe alles op een rustige manier. Zo boek ik resultaat waar ik blij mee ben. Ook had ik altijd smoesjes om niet te gaan sporten. Geen tijd, het regent, te moe. Maar door de setjes die in mijn Personal Body Plan staan heb ik plezier gevonden in het sporten.  
 
Het is eigenlijk een soort checklist die je afwerkt. Na elk setje wat goed gelukt is, krijg ik een voldaan gevoel. Ik sport in de Changing Life Hub, wat anders aanvoelt dan andere sportscholen. Dit is ook een reden dat ik het sporten goed volhou. Veel hulp, waar je ook echt iets aan hebt om de oefeningen goed uit te voeren.

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.